Receptas / Brugge tarwe
Informacija
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.004
|
|
ABV:
6.1 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.30
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Belgiškas kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.500 | 50.0 | |
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto | 5.0 | 2.500 | 50.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hersbrucker (German) | 4.1 | 35 | 60 | |
Perle (German) | 7.4 | 12 | 0 | |
47 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 12.0 | 93 |