Receptas / Giliukas
Informacija
Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
64 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. spalio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. spalio 24 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
4.3 %
|
|
IBU:
30
|
|
EBC:
27
|
|
IBU/OG:
0.60
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Vienos salyklas | 7.0 | 1.800 | 46.8 | |
Bazinis salyklas | 3.0 | 1.200 | 31.2 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 0.800 | 20.8 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' | 1200.9 | 0.050 | 1.3 | |
3.850 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Target (U.K.) | 10.0 | 15 | 60 | |
Northern Brewer (German) | 10.5 | 5 | 10 | |
20 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 | 20.0 | 65 |
Pastabos
Po fermentacijos 12l keliaus į ąžuolinę bačkutę.