Receptas / Partioras
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. liepos 4 d.
Receptas modifikuotas:
-0001 m. lapkričio 30 d.
Parametrai
OG:
1.079
|
|
FG:
1.020
|
|
ABV:
7.7 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
41
|
|
IBU/OG:
0.32
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Maltosa) | 3.0 | 5.500 | 78.6 | |
Karamelinis salyklas 135 (Maltosa) | 135.1 | 1.500 | 21.4 | |
7.000 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Windsor | 12.0 | 75 |
Pastabos
Fermentacija
64C - 35min.
64C --> 74C
74C - 30min.
64C - 35min.
64C --> 74C
74C - 30min.
runce
2011 m. Liepos 4 d.p.s. pastabose ne fermentacija o salinimas
Žaldokas
2011 m. Liepos 4 d.Naminis
2011 m. Rugpjūčio 15 d.