Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. liepos 4 d.

Parametrai

OG:
1.079
FG:
1.020
ABV:
7.7 %
IBU:
26
EBC:
41
IBU/OG:
0.32
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (Maltosa) 3.0 5.500
Karamelinis salyklas 135 (Maltosa) 135.1 1.500
      7.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Nugget 15.1 17 60
Nugget 15.1 10 5
      27  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Windsor 12.0 75

Pastabos

Fermentacija
64C - 35min.
64C --> 74C
74C - 30min.

Komentarai

  • runce

    2011 m. Liepos 4 d.
    iš kur toks maltosos karamelinis?

    p.s. pastabose ne fermentacija o salinimas
  • Žaldokas

    2011 m. Liepos 4 d.
    karamelinis tiesiai is fabriko. joa salinimas, nefermentuokit tokioj temperaturoj :)
  • Naminis

    2011 m. Rugpjūčio 15 d.
    Įdomu, kaip skonis gavosi su tokiu kiekiu karamelinio?
Prisijungę aludariai