Receptas / Sausas Lengvas Saisonas
Informacija
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
13
|
|
IBU/OG:
0.55
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 3.000 | 55.6 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.000 | 18.5 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.800 | 14.8 | |
Gliukozė | 0.0 | 0.500 | 9.3 | |
Karamelinis salyklas | 220.2 | 0.100 | 1.9 | |
5.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Perle (German) | 7.2 | 15 | 60 | |
Perle (German) | 7.2 | 15 | 30 | |
Styrian Golding (Slovenia) | 5.0 | 15 | 30 | |
Styrian Golding (Slovenia) | 5.0 | 15 | 15 | |
Saaz (U.S.) | 4.0 | 15 | 5 | |
Saaz (U.S.) | 4.0 | 15 | 0 | |
90 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
WYEAST 3724 BELGIAN SAISON ALE (starteris) | 0.0 | 75 |
Artis
2011 m. Liepos 21 d.audryla
2011 m. Liepos 21 d.Panašu, kad šiluma yra visų belgiškų mielių mėgiamas dalykas. Lygiai taip pat, kaip Tu aprašei, elgiasi ir WYEST 3522 - Belgian Ardennes mielės.
PPJ
2011 m. Liepos 25 d.PPJ
2011 m. Rugpjūčio 15 d.Artis
2011 m. Rugpjūčio 15 d.