Receptas / Sesijos Baltasis
Informacija
Parametrai
OG:
1.045
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
4.5 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.54
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas | 3.0 | 2.000 | 37.4 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.000 | 37.4 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 1.200 | 22.4 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.150 | 2.8 | |
5.350 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (Czech) | 3.0 | 60 | 60 | |
Apelsino žievė | 1.0 | 60 | 15 | |
Kalendra | 1.0 | 8 | 15 | |
128 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 12.0 | 77 |