Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. spalio 27 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. lapkričio 11 d.

Parametrai

OG:
1.044
FG:
1.010
ABV:
4.4 %
IBU:
43
EBC:
15
IBU/OG:
0.97
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Vokiškas pilsnerio salyklas 3.0 2.500
Miuncheno salyklas 15.0 1.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 1.000
CaraMunich 110.1 0.300
      4.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 15.9 10 60
Amarillo 8.9 20 60
Amarillo 8.9 28 0
      58  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 12.0 77

Komentarai

  • ginux

    2013 m. Spalio 27 d.  
    Labai įdomiai dėl OG gavosi. Prieš virimą buvo nutekinta apie 27 l misos. OG buvo 1.040. Po virimo liko 22 l, o OG 1.044. Matyt matuojant padariau klaidą, nes taip skaičiuojant ir iš mano praktikos turėjo likt OG 1.046-48.
  • Peckelis

    2013 m. Spalio 27 d.
    Ko gero, klaida, nes nuo 27 iki 22 teoriškai turėtų kilstelt nuo 1.040 iki panašiai 1.050, t. y., nugaravo netoli 20 %, OG panašiai irgi turėtų kilt...
Prisijungę aludariai