Receptas / #22 Ipukė
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. spalio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. lapkričio 2 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
71
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
1.31
|
dominuoja apynių skonis
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Vokiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 4.000 | 77.7 | |
CaraPils | 5.0 | 0.500 | 9.7 | |
Rugių salyklas | 6.0 | 0.500 | 9.7 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.150 | 2.9 | |
5.150 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Simcoe | 13.0 | 10 | 90 | |
Motueka (New Zealand) | 7.0 | 40 | 20 | |
Summit | 17.0 | 30 | 10 | |
Motueka (New Zealand) | 7.0 | 40 | 5 | |
Summit | 17.0 | 30 | 1 | |
Summit | 17.0 | 40 | 0 | |
Simcoe | 13.0 | 40 | 0 | |
Motueka (New Zealand) | 7.0 | 44 | 0 | |
274 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Pastabos
Salinimas: 52 - 10 min; 63/64 - 60 min; 78 - 10 min; tekinimas 78
Fermentacijos temperatūra: 18.
6 g CaSO4
2 g CaCl2
1 g NaCl
Ca+2 Mg+2 Na+ Cl- SO4-2 HCO mash pH
140.7 18.0 17.2 52.7 155.1 122 5.4
Fermentacijos temperatūra: 18.
6 g CaSO4
2 g CaCl2
1 g NaCl
Ca+2 Mg+2 Na+ Cl- SO4-2 HCO mash pH
140.7 18.0 17.2 52.7 155.1 122 5.4
Parodyk, ką gali 2013
2013 m. gruodžio 14 d.