Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. spalio 28 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. lapkričio 2 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.012
ABV:
5.5 %
IBU:
71
EBC:
7
IBU/OG:
1.31
dominuoja apynių skonis

Apdovanojimai

  • Parodyk, ką gali 2013

    2013 m. gruodžio 14 d.
    Vieta: I
    Surinkti taškai: 41.88

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Vokiškas pilsnerio salyklas 3.0 4.000
CaraPils 5.0 0.500
Rugių salyklas 6.0 0.500
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.150
      5.150

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Simcoe 13.0 10 90
Motueka (New Zealand) 7.0 40 20
Summit 17.0 30 10
Motueka (New Zealand) 7.0 40 5
Summit 17.0 30 1
Summit 17.0 40 0
Simcoe 13.0 40 0
Motueka (New Zealand) 7.0 44 0
      274  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 12.0 77

Pastabos

Salinimas: 52 - 10 min; 63/64 - 60 min; 78 - 10 min; tekinimas 78
Fermentacijos temperatūra: 18.

6 g CaSO4
2 g CaCl2
1 g NaCl

Ca+2 Mg+2 Na+ Cl- SO4-2 HCO mash pH
140.7 18.0 17.2 52.7 155.1 122 5.4
Prisijungę aludariai