Receptas / Lanerpaul
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
79 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. lapkričio 3 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. vasario 21 d.
Parametrai
OG:
1.068
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
7.0 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.36
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Vokiskas pilsneris | 3.0 | 5.000 | 87.0 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 0.450 | 7.8 | |
CaraPils | 5.0 | 0.300 | 5.2 | |
5.750 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 4.8 | 10 | 60 | |
Hallertau Mittelfruh | 4.8 | 10 | 50 | |
Hallertau Mittelfruh | 4.8 | 10 | 40 | |
Hallertau Mittelfruh | 4.8 | 10 | 30 | |
Hallertau Mittelfruh | 4.8 | 10 | 20 | |
Hallertau Mittelfruh | 4.8 | 10 | 10 | |
60 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 2206 bavarian lager | 230.0 | 79 |
Pastabos
Salinimas:
50C-10min
63C-45min
68C-45min
76C-10min
78C-10min
Tekinimas:
Tekinta 90C vandeniu
50C-10min
63C-45min
68C-45min
76C-10min
78C-10min
Tekinimas:
Tekinta 90C vandeniu
traskis
2014 m. Vasario 4 d.Peckelis
2014 m. Vasario 4 d.Gytis
2014 m. Vasario 4 d.traskis
2014 m. Vasario 5 d.