Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
79 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. lapkričio 3 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. vasario 21 d.

Parametrai

OG:
1.068
FG:
1.014
ABV:
7.0 %
IBU:
25
EBC:
9
IBU/OG:
0.36
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Vokiskas pilsneris 3.0 5.000
Miuncheno salyklas 15.0 0.450
CaraPils 5.0 0.300
      5.750

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfruh 4.8 10 60
Hallertau Mittelfruh 4.8 10 50
Hallertau Mittelfruh 4.8 10 40
Hallertau Mittelfruh 4.8 10 30
Hallertau Mittelfruh 4.8 10 20
Hallertau Mittelfruh 4.8 10 10
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 2206 bavarian lager 230.0 79

Pastabos

Salinimas:
50C-10min
63C-45min
68C-45min
76C-10min
78C-10min
Tekinimas:
Tekinta 90C vandeniu

Komentarai

  • traskis

    2014 m. Vasario 4 d.
    Taikiau į šį stilių,bet efektyvumas gavosi didesnis,ABV sukilo,tai dabar nežinau koks čia stilius artimesnis
  • Peckelis

    2014 m. Vasario 4 d.
    Arba bock`as, arba vandens įpilk:))
  • Gytis

    2014 m. Vasario 4 d.
    Šviesus bock'as.
  • traskis

    2014 m. Vasario 5 d.
    Alus jau padarytas,nieko neipilsi,pakeičiau į šviesujį bock'ą
Prisijungę aludariai