Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
60 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. lapkričio 7 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. lapkričio 28 d.

Parametrai

OG:
1.065
FG:
1.010
ABV:
7.3 %
IBU:
38
EBC:
9
IBU/OG:
0.58
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 5.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 1.000
Vienos salyklas 7.0 1.000
      7.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (Czech) 4.0 50 60
Brewer's Gold (German) 6.0 30 15
East Kent Golding (U.K.) 4.0 20 15
Saldziuju apelsinu zieveles 0.0 20 5
      120  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast Abey 2a generacija 12.0 85

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

8.3

(2 balsai)

Komentarai

  • Alchemikas

    2014 m. Gegužės 18 d.
    Tas kartumas iš balto apelsinų žievelių pagrindo gali būti išvengiamas, jei apelsinus tarkuotum ar naudotum specialų įrankį apelsinų žievelių drožlėms - naudojamas kulinarijoje.
Prisijungę aludariai