Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
74 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. liepos 10 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. rugpjūčio 18 d.

Parametrai

OG:
1.044
FG:
1.004
ABV:
5.2 %
IBU:
23
EBC:
6
IBU/OG:
0.53
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 5.000
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 17.0 10 80
Saaz (Czech) 3.2 28 25
Saaz (Czech) 3.2 28 0
      66  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 12.0 90

Pastabos

52C 30min > 5L dekokcija 15min virimo > 65C 45min.
vanduo: 1/20 krano/RO. + 1g CaSO4x2H2O (~8 Ca, 15 HC03, 30 S04 (ppm))

Komentarai

  • runce

    2011 m. Rugsėjo 3 d.
    sausokas. gal reiktų geresnės dekokcijos
  • audryla

    2011 m. Rugsėjo 4 d.
    Aš mėginčau salinimo temperatūrą pakelt. Daryt ne 65C, o kokius 68C
Prisijungę aludariai