Informacija

Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
62 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. liepos 11 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. liepos 11 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.011
ABV:
4.9 %
IBU:
20
EBC:
19
IBU/OG:
0.42
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (Maltosa) 3.0 3.587
Karamelinis (Maltosa) 135.1 0.326
      3.913

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 13.8 10 50
      10  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 98.0 77

Pastabos

Single infusion 67C - 75min
Virimas 80min
Apyniai likus 50min iki virimo pabaigos
Mielės 2-os generacijos
Fermentacijos temperatūra 20C
Dalį išvirtos misos panaudojau "Juodųjų peračkų sezoniniam"
Prisijungę aludariai