Receptas / Lengvas GintarElis
Informacija
Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
62 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. liepos 11 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. liepos 11 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
IBU:
20
|
|
EBC:
19
|
|
IBU/OG:
0.42
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Maltosa) | 3.0 | 3.587 | 91.7 | |
Karamelinis (Maltosa) | 135.1 | 0.326 | 8.3 | |
3.913 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 98.0 | 77 |
Pastabos
Single infusion 67C - 75min
Virimas 80min
Apyniai likus 50min iki virimo pabaigos
Mielės 2-os generacijos
Fermentacijos temperatūra 20C
Dalį išvirtos misos panaudojau "Juodųjų peračkų sezoniniam"
Virimas 80min
Apyniai likus 50min iki virimo pabaigos
Mielės 2-os generacijos
Fermentacijos temperatūra 20C
Dalį išvirtos misos panaudojau "Juodųjų peračkų sezoniniam"