Receptas / Juodųjų peračkų sezoninis
Informacija
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
IBU:
19
|
|
EBC:
19
|
|
IBU/OG:
0.40
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Maltosa) | 3.0 | 1.913 | 91.7 | |
Karamelinis (Maltosa) | 135.1 | 0.174 | 8.3 | |
2.087 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich | 100.0 | 77 |
Pastabos
Salinimas: "Single Infusion" 67C - 75min
Virimas: 80 min
Apyniai: likus 50 min iki virimo pabaigos
Mielės: 2-os generacijos
Fermentacijos temperatūra: 20C
Paimta išvirta misa iš "Lengvas GintarElis"
Juodieji serbentai 370 g. Sutryniau pakaitinau 15 min 85C.
Atšaldžius sudejau i misą.
Spalva aišku gavosi visai netokia. Gal galima į sistemą įkelti uogas, kad skaičiuotų :)
Virimas: 80 min
Apyniai: likus 50 min iki virimo pabaigos
Mielės: 2-os generacijos
Fermentacijos temperatūra: 20C
Paimta išvirta misa iš "Lengvas GintarElis"
Juodieji serbentai 370 g. Sutryniau pakaitinau 15 min 85C.
Atšaldžius sudejau i misą.
Spalva aišku gavosi visai netokia. Gal galima į sistemą įkelti uogas, kad skaičiuotų :)
Žaldokas
2011 m. Liepos 11 d.Gytis
2011 m. Liepos 12 d.null
2011 m. Liepos 12 d.Žaldokas
2011 m. Liepos 12 d.Žaldokas
2011 m. Liepos 21 d.