Receptas / Stouto beie6kant
Informacija
Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
63 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. lapkričio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. vasario 19 d.
Parametrai
OG:
1.070
|
|
FG:
1.021
|
|
ABV:
6.4 %
|
|
IBU:
40
|
|
EBC:
80
|
|
IBU/OG:
0.57
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Vienos salyklas | 7.0 | 6.000 | 85.1 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Roasted Black' | 1401.1 | 0.350 | 5.0 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.250 | 3.5 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.150 | 2.1 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 0.150 | 2.1 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.150 | 2.1 | |
7.050 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 16 | 60 | |
Target (U.K.) | 11.0 | 30 | 60 | |
Kerpena | 0.1 | 5 | 15 | |
51 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
wyeast Irish Ale | 12.0 | 70 |
Pastabos
http://www.fermentationriot.com/recipeviewer.php?beerID=46
http://forum.northernbrewer.com/viewtopic.php?f=4&t=94832
http://forum.northernbrewer.com/viewtopic.php?f=4&t=94832
Nuotraukos
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
8.8
(1 balsas)
Aludarių Taurė 2014
2014 m. balandžio 11 d.