Receptas / Death in Vegas
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. lapkričio 24 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gruodžio 15 d.
Parametrai
OG:
1.082
|
|
FG:
1.021
|
|
ABV:
8.1 %
|
|
IBU:
104
|
|
EBC:
20
|
|
IBU/OG:
1.27
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter | 5.0 | 6.500 | 84.4 | |
Caramunch | 90.1 | 0.500 | 6.5 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 0.500 | 6.5 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 3.0 | 0.200 | 2.6 | |
7.700 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast Activator™ 1332 Northwest Ale Yeast | 250.0 | 75 |
Peckelis
2013 m. Gruodžio 1 d.Karolijan
2013 m. Gruodžio 2 d.Karolijan
2014 m. Kovo 1 d.Lietuvoj alus budavo tirstas, puta galedavai su sakute pagriept, kvapai splvingi. O cia... salyklo visai nesijauce, efektymumas tragiskas, apiniai be aromato, su karbonizacija irgi problemos. Tad nusprendziau kartot receptus ir ziuret kame bedos.
Iranga tobuleja, zinios pleciasi, o alus prasteja.
pacios mielie uzsikure labai greit, darbavosi nuosekliai, FG visai zemas, bet esu labai nepatenkintas sukurtu aromatu ir skoniu