Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
68 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. lapkričio 26 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gruodžio 10 d.

Parametrai

OG:
1.083
FG:
1.026
ABV:
7.5 %
IBU:
78
EBC:
93
IBU/OG:
0.94
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Halcyon Pale Ale 6.0 5.000
Bazinis salyklas (Biržų) 3.0 2.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.550
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' 900.7 0.500
CaraCrystal 120.1 0.300
Whiskey Malt 3.0 0.300
Aroma 400.3 0.190
Skrudintas miežių salyklas 'Roasted Black' 1401.1 0.170
      9.510

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Target (U.K.) 11.6 50 60
Fuggle (U.K.) 5.2 50 45
Fuggle (U.K.) 5.2 50 10
      150  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
London 1028 (II karta) 300.0 69

Pastabos

Salinti 90 min - 67 C
--> 78 C - 10 min

Skrudinti ir karameliniai dedami prieš užkeliant temperatūrą.

Savaitė antrinėj - 25 g. vidutiniškai skrudintos ąžuolo drožlės ir 5 vanilės lazdelės.

Nuotraukos

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

8.5

(6 balsai)

Prisijungę aludariai