Informacija

Kiekis:
18 litrų
Efektyvumas:
76 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gruodžio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. vasario 9 d.

Parametrai

OG:
1.089
FG:
1.034
ABV:
7.2 %
IBU:
113
EBC:
107
IBU/OG:
1.28
dominuoja apynių skonis

Apdovanojimai

  • Aludarių Taurė 2014

    2014 m. balandžio 11 d.
    Vieta: I
    Kategorija: Stiprūs stautai
    Surinkti taškai: 199.00

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 5.0 5.000
Avižiniai dribsniai 4.0 0.800
Skrudinti miežiai 1000.8 0.750
Amber 20.0 0.550
CaraHell 25.0 0.300
Konditerinis cukrus (rudas) 10.0 0.100
      7.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hercules 17.0 30 90
Fuggle (U.K.) 4.9 35 60
Brewer's Gold (German) 6.3 50 60
Perle (German) 7.1 20 5
Bravo 17.3 40 1
      175  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Windsor 12.0 62
Bioferm Doux 7.0 62

Pastabos

Toks kaip ir likuciu naikinimas

50C - 10min
~60C - 60min
68C - 20min
78C - 10min

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

8.2

(1 balsas)

Komentarai

  • Gytis

    2014 m. Sausio 30 d.
    Tik ar nebus rezultate alus negeriamas?
  • Peckelis

    2014 m. Sausio 30 d.
    Belgai daro ir niekaip negali įtikinti likusio pasaulio, kad alus negeriamas:D Vieną quadrupelį tiuningavau ir aš. Jaunas kol kas, ką ten pasakysi.
  • Gytis

    2014 m. Sausio 30 d.
    Kadangi ne mano alus, tai aš už eksperimentą :)
  • random

    2014 m. Sausio 30 d.
    Jei FG nesikeis tai naudosiu vyno mieles, eksperimentuot nebijau :)
  • random

    2014 m. Vasario 9 d.
    Vyno mieles mazai tepadejo, nukrito iki 1.034. Skonis gan neblogas. Tikriausiai reiks buteliuot, bus karstelejes saldusis stautas :)
Prisijungę aludariai