Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gruodžio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gruodžio 18 d.

Parametrai

OG:
1.044
FG:
1.007
ABV:
4.9 %
IBU:
36
EBC:
19
IBU/OG:
0.81
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Čekiškas bazinis (pilsnerio) (iš Alutekso) 3.0 3.060
Vienos salyklas 7.0 0.490
CaraMunich 120.1 0.450
Miuncheno salyklas 15.0 0.200
Melanoidinas 70.1 0.100
      4.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 12.9 25 50
Hersbrucker (German) 4.0 7 3
      32  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 85

Pastabos

26L vandens ~57C->54C. (10 min)
~10L skysta dekokcija (pauzė prie 71C) -> 65C. (45-60 min)
Vorlauf + tekinant dapilti ~3-5L iki pilno puodo.
Preboil ~25,5L ~10,5P.
Kerpena likus 15 min.
Fermentuoti ~15-16C.
Prisijungę aludariai