Receptas / Dunkel#5
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gruodžio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. vasario 11 d.
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
4.6 %
|
|
IBU:
23
|
|
EBC:
32
|
|
IBU/OG:
0.46
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Miuncheno salyklas | 22.0 | 3.900 | 78.8 | |
Pilsnerio salyklas | 4.0 | 0.700 | 14.1 | |
CaraMunich | 120.1 | 0.200 | 4.0 | |
CaraAroma | 400.3 | 0.150 | 3.0 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' | 1200.9 | 0.000 | 0.0 | |
4.950 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hersbrucker (German) | 3.8 | 28 | 60 | |
Magnum | 16.1 | 7 | 60 | |
35 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
švyturio lagerinės | 12.0 | 71 |
Pastabos
CaSO4 - 1,5 gr, NaCl - 2,58 gr, CaCl - 0,6 gr.
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=XGMGMXV
50C -- 10 min
67C -- 60 min
72C -- 15 min
76C -->
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=XGMGMXV
50C -- 10 min
67C -- 60 min
72C -- 15 min
76C -->
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
7.4
(1 balsas)
Aludarių Taurė 2014
2014 m. balandžio 11 d.