Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
71 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gruodžio 21 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gruodžio 21 d.

Parametrai

OG:
1.062
FG:
1.011
ABV:
6.7 %
IBU:
29
EBC:
7
IBU/OG:
0.47
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas vokiškas 3.0 5.000
Bazinis salyklas 6.0 1.000
Cukrus 0.0 0.700
      6.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Smolistyj 5.2 44 60
Smolistyj 5.2 40 20
      84  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
High gravity 100.0 83

Pastabos

50C - 15min.
65C - 60min.

Komentarai

  • Zydrius

    2014 m. Sausio 6 d.
    ilgai buvęs naujas pakis šlapių. užsikūrė lėtai bet ragavau po beveik savaitės buvo normalua skonis, bet vat pabaigoj ... nu matyt pavadinimas nepatiko...
  • audryla

    2014 m. Sausio 6 d.  
    Ilgas startas, tai kiek?
    Beje, tie aplinkos 25C, kaip pasiekti? Tiesiog aplinka šilta ar kaip nors šildei papildomai?
  • Zydrius

    2014 m. Sausio 6 d.
    startas - pusantros paros- 36h. o šilumos nuo pečiaus gavo... žiemos tai nėr..
  • audryla

    2014 m. Sausio 6 d.
    "o šilumos nuo pečiaus gavo" - mano galva čia bėda... turiu įtarimą, kad tai nėra tiesiog aplinkos 25C... čia kaip "radiatorius" mano galva... gal ir klystu, bet manau tikrai būt užtekę koldra apmūturiuot ir psio...
    O fermenterį be reikalo išmetei... turiu vaistų, galiu kokį litrą įpilt. ilgam užteks...
  • Zydrius

    2014 m. Sausio 6 d.
    taip, tai buvo temp smūgis labiau nei tiesiog šiluma. o ta susidėvėjus plastmasė man bais nepatinka, tai čia kaup ir profilaktika.
Prisijungę aludariai