Receptas / SavuKataja II
Informacija
Kiekis:
22 litras
Efektyvumas:
82 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. sausio 1 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. kovo 31 d.
Parametrai
OG:
1.096
|
|
FG:
1.024
|
|
ABV:
9.5 %
|
|
IBU:
32
|
|
EBC:
59
|
|
IBU/OG:
0.33
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 4.470 | 52.9 | |
Miuncheno salyklas (rūkytas obelimi) | 15.0 | 2.020 | 23.9 | |
Wiskey salyklas | 3.0 | 1.000 | 11.8 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.410 | 4.9 | |
CaraRed | 40.0 | 0.380 | 4.5 | |
BEST Aromatic salyklas | 50.0 | 0.170 | 2.0 | |
8.450 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kadagiai (skaldyti) | 0.1 | 20 | 60 | |
Challenger (U.K.) | 8.1 | 48 | 60 | |
Kadagiai (skaldyti) | 0.1 | 20 | 20 | |
Kadagiai | 0.1 | 20 | 15 | |
Kadagiai | 0.1 | 20 | 10 | |
Kadagiai | 0.1 | 20 | 5 | |
East Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 20 | 0 | |
168 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew T-58 šlapios | 500.0 | 75 |
Pastabos
Vanduo čiaupo + 3 g CaSO4, salinimui į 18 ltr. 85 ml H2PO4, tekinimui į 20 ltr. - 37 ml.
Salinam 60 min 63 laipsniuos, 30 min 69 laipsniuos, tekinam per kadagių filtrą, gaunam 25 ltr.
Subuteliuotas +1C temperatūros (16 valandų ekstremalaus vėsinimo).
Salinam 60 min 63 laipsniuos, 30 min 69 laipsniuos, tekinam per kadagių filtrą, gaunam 25 ltr.
Subuteliuotas +1C temperatūros (16 valandų ekstremalaus vėsinimo).
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
8.6
(2 balsai)
Aludarių Taurė 2014
2014 m. balandžio 11 d.