Informacija

Kiekis:
17 litrų
Efektyvumas:
74 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. sausio 3 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. vasario 20 d.

Parametrai

OG:
1.060
FG:
1.015
ABV:
5.9 %
IBU:
29
EBC:
81
IBU/OG:
0.48
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (Čekija) 3.0 2.500
Miuncheno salyklas 20.0 1.000
Caramel Dark salyklas 220.2 1.000
Skrudinti miežiai 1301.0 0.200
Obuoliu sultys 0.0 0.000
      4.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bramling Cross (U.K.) 6.0 30 60
Džiovinti obuoliai 0.0 400 20
Kerpena 0.0 7 15
Bramling Cross (U.K.) 6.0 10 10
Džiovintos slyvos 0.0 250 10
      697  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 12.0 75

Pastabos

Obuolių sultys sumaišamos su išvirtu alumi ir fermentuojama

Supyliau 8 litrus sulciu ir bendra OG gavau 1.055

Komentarai

  • Calvados

    2014 m. Vasario 4 d.
    Obuolių sulčių bus 6-9 litrai kuriu OG~1,050
  • Calvados

    2014 m. Vasario 4 d.
    Gal kokių komentarų ar pastebejimų
  • Peckelis

    2014 m. Vasario 4 d.
    Tikrai netamsinčiau. Nors šokoladinis obuolys gali ir gerai atrodyti:) Ir apynių daugokai. Simcoe sausam dėčiau.
  • Calvados

    2014 m. Vasario 4 d.  
    O butent del citrusinio kvapo ar kad kartumas užgoš obuolius
  • Peckelis

    2014 m. Vasario 4 d.
    Apollo pakartinčiau iki va tų 22, o Simcoe - sausam. Ir viskas, bo obuolių neliks kitaip, ko gero. Be kita ko, Simcoe nelabai jau ir citrusinis...
Prisijungę aludariai