Informacija

Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. sausio 5 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. sausio 11 d.

Parametrai

OG:
1.046
FG:
1.009
ABV:
4.8 %
IBU:
29
EBC:
10
IBU/OG:
0.63
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 3.900
BEST Pilsen salyklas 4.0 1.000
Avižiniai dribsniai 4.0 0.500
CaraCrystal 230.2 0.100
      5.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 17.1 8 60
Green Bullet (New Zealand) 13.0 12 45
Columbus 17.1 2 5
Hersbrucker (German) 4.0 20 5
      42  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Komentarai

  • Gytis

    2014 m. Sausio 5 d.
    Pradžiai bus gerai: http://www.atvirasalus.lt/styles
  • Peckelis

    2014 m. Sausio 6 d.
    Samani, bačką pravirei, galėtai jau pradėt mislyt virti į stilių, o ne pravirus, sakykim, alų, krapštyti pakaušį, o koks gi čia, po velnių, stilius:)
  • Samanis

    2014 m. Sausio 6 d.
    Nelabai supratau ka norejai pasakyti.
  • Samanis

    2014 m. Sausio 6 d.
    Dabar supratau.
  • Samanis

    2014 m. Sausio 10 d.
    Manau recepta uzbaigiau. Savaitgali bandysiu virt.
Prisijungę aludariai