Receptas / duses lambic
Informacija
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.6 %
|
|
IBU:
39
|
|
EBC:
25
|
|
IBU/OG:
0.75
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Red X salyklas | 30.0 | 1.300 | 54.2 | |
BEST Munich salyklas | 15.0 | 1.000 | 41.7 | |
Medus | 2.0 | 0.100 | 4.2 | |
2.400 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
mieles po kriausinio sidro | 100.0 | 81 |
Pastabos
skrudintas ąžuolas į antrinę
Peckelis
2015 m. Sausio 9 d.