Receptas / Lapkritinis
Informacija
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
29
|
|
EBC:
22
|
|
IBU/OG:
0.54
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Munich Dark salyklas | 25.0 | 2.800 | 31.5 | |
BEST Vienos salyklas | 7.0 | 2.800 | 31.5 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.800 | 31.5 | |
BEST Caramel Malt dark II salyklas | 160.1 | 0.500 | 5.6 | |
8.900 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 5.0 | 80 | 60 | |
Tettnanger (German) | 5.0 | 20 | 30 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Švyturio | 700.0 | 78 |
Pastabos
Mash 22L krano + CaSO4 5g + CaCl2 2g
67c - 90min
76C - 15min
67c - 90min
76C - 15min
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
7.6
(3 balsai)
Aludarių Taurė 2014
2014 m. balandžio 11 d.