Informacija

Kiekis:
42 litrai
Efektyvumas:
83 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. sausio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. vasario 3 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.012
ABV:
5.5 %
IBU:
29
EBC:
22
IBU/OG:
0.54
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Apdovanojimai

  • Aludarių Taurė 2014

    2014 m. balandžio 11 d.
    Vieta: I
    Kategorija: Gintariniai lageriai
    Surinkti taškai: 124.00

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Munich Dark salyklas 25.0 2.800
BEST Vienos salyklas 7.0 2.800
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.800
BEST Caramel Malt dark II salyklas 160.1 0.500
      8.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfruh 5.0 80 60
Tettnanger (German) 5.0 20 30
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Švyturio 700.0 78

Pastabos

Mash 22L krano + CaSO4 5g + CaCl2 2g

67c - 90min
76C - 15min

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

7.6

(3 balsai)

Prisijungę aludariai