Receptas / raudonasis gintaras
Informacija
Kiekis:
6 litrai
Efektyvumas:
62 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. liepos 24 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. rugpjūčio 4 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
31
|
|
IBU/OG:
0.57
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas "Maltosa" | 3.0 | 1.304 | 83.3 | |
„BREWFERM Aroma“ | 150.1 | 0.261 | 16.7 | |
1.565 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Target (U.K.) | 11.0 | 4 | 60 | |
Challenger (U.K.) | 7.0 | 4 | 30 | |
Hallertauer Tradition (German) | 4.0 | 3 | 10 | |
11 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Juodieji serbentai | 500.0 | 75 | |
Safale US-05(56) | 5.0 | 75 |
Pastabos
salinimas 65C ->75min ,75C->10min.
pagrindine misa paimta verdant recepta "tamsusis gintaras"
serbentus 5 min paviriau ir dejau is karto su mielemis i fermentacija .
pagrindine misa paimta verdant recepta "tamsusis gintaras"
serbentus 5 min paviriau ir dejau is karto su mielemis i fermentacija .