Informacija

Kiekis:
6 litrai
Efektyvumas:
62 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. liepos 24 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. rugpjūčio 4 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.012
ABV:
4.7 %
IBU:
27
EBC:
31
IBU/OG:
0.57
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas "Maltosa" 3.0 1.304
„BREWFERM Aroma“ 150.1 0.261
      1.565

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Target (U.K.) 11.0 4 60
Challenger (U.K.) 7.0 4 30
Hallertauer Tradition (German) 4.0 3 10
      11  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Juodieji serbentai 500.0 75
Safale US-05(56) 5.0 75

Pastabos

salinimas 65C ->75min ,75C->10min.
pagrindine misa paimta verdant recepta "tamsusis gintaras"
serbentus 5 min paviriau ir dejau is karto su mielemis i fermentacija .
Prisijungę aludariai