Receptas / Karčiojo šokolado porteris
Informacija
Kiekis:
12 litrų
Efektyvumas:
69 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. liepos 26 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. vasario 25 d.
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
5.6 %
|
|
IBU:
29
|
|
EBC:
62
|
|
IBU/OG:
0.57
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas | 7.0 | 1.400 | 46.7 | |
Viking malt pilsnerio salyklas | 3.0 | 1.000 | 33.3 | |
CaraRed | 40.0 | 0.200 | 6.7 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.170 | 5.7 | |
Special B | 400.3 | 0.100 | 3.3 | |
Aroma | 150.1 | 0.100 | 3.3 | |
Skrudinti miežiai | 1000.8 | 0.030 | 1.0 | |
3.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Spalt Select (German) | 5.1 | 30 | 40 | |
Kakava | 0.0 | 5 | 10 | |
Spalt Select (German) | 5.1 | 15 | 5 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 6.0 | 85 |
Zydrius
2011 m. Rugsėjo 8 d.Gytis
2011 m. Rugsėjo 12 d.Dainius
2011 m. Rugsėjo 12 d.haris
2012 m. Vasario 5 d.konung
2012 m. Vasario 11 d.