Receptas / baltas sniego garbintojas
Informacija
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.005
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
5
|
|
IBU/OG:
0.42
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 4.000 | 66.7 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.000 | 33.3 | |
6.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Columbus | 12.0 | 20 | 60 | |
Saaz (Czech) | 2.9 | 30 | 15 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Belle Saison | 12.0 | 90 |
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
8.6
(1 balsas)
8.6
Aromatas tikrai geras, toks weizenas su trupučiu prieskoniu.
Skaidrus, be pašalinių dalykėlių, truputį "cloudy" bet ne visai hefe weizen spalva. Puta tvirta ir gerai laikosi. Neturiu prie ko prikibt :)
Skonyje jaučiu apynių kartumą, kas nelabai gerai šitam stiliukui. Finišas sausas, kviečio rūgštelė vos juntama. Na kaip weizenui trūksta saldumo, bet vistiek skaniai geriasi :)
Kūnas truputį sunkokas, karbonizacija gera.
Šiaip visai geras weizen/sezonas, tik man šiek tiek per sausas ir tikrai kai darysiu su šitom mielėm įmesiu karamelės. Bet aromatas labai geras. Moteriškai lyčiai irgi patiko ;]