Receptas / Vakarų (West) kaifas
Informacija
Kiekis:
10 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. sausio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 29 d.
Parametrai
OG:
1.097
|
|
FG:
1.024
|
|
ABV:
9.5 %
|
|
IBU:
49
|
|
EBC:
95
|
|
IBU/OG:
0.51
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Miuncheno salyklas | 15.0 | 3.020 | 68.2 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 0.800 | 18.1 | |
Skrudinti miežiai | 1000.8 | 0.260 | 5.9 | |
BEST Caramel Malt dark II salyklas | 160.1 | 0.150 | 3.4 | |
Special B | 400.3 | 0.100 | 2.3 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.100 | 2.3 | |
4.430 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Northern Brewer (German) | 8.7 | 22 | 60 | |
Northern Brewer (German) | 8.7 | 11 | 45 | |
33 |
Pastabos
225 gramai šokolado miltelių (gerų) ir 100 g espresso kavos pupelių. Dribsniai - lengvai paskrudinti. Šokolado miltelius valandai virimo. O espresso (apie 0,7 ltr) pridedama kartu su gliukoze išpilstant į butelius.
Fermentacija prie 22C, antrinė su skrudintom amerikietiško ąžuolo drožlėmis - prie 16C 45 dienas.
CaCl 2 g salinant ir kalkių 6 g į misą, rūgštinimų jokių, mirkyti degėsiai - keliant temperatūrą tekinimui.
40 - 20, 64 - 20, 72 - 40, 76 ir tekinam.
Fermentacija prie 22C, antrinė su skrudintom amerikietiško ąžuolo drožlėmis - prie 16C 45 dienas.
CaCl 2 g salinant ir kalkių 6 g į misą, rūgštinimų jokių, mirkyti degėsiai - keliant temperatūrą tekinimui.
40 - 20, 64 - 20, 72 - 40, 76 ir tekinam.
west
2014 m. Lapkričio 7 d.Peckelis
2014 m. Lapkričio 7 d.west
2014 m. Lapkričio 7 d.vidmantas
2014 m. Lapkričio 7 d.Peckelis
2014 m. Lapkričio 7 d.