Receptas / Flefe #2
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
68 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. sausio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. sausio 19 d.
Parametrai
OG:
1.065
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
6.4 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.32
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas | 3.0 | 4.000 | 67.2 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 0.900 | 15.1 | |
Konditerinis cukrus (baltas) | 0.0 | 0.400 | 6.7 | |
Kukurūziniai dribsniai | 3.0 | 0.300 | 5.0 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 0.300 | 5.0 | |
Aroma | 150.1 | 0.050 | 0.8 | |
5.950 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (Czech) | 3.9 | 35 | 60 | |
Islandinė kerpena | 0.0 | 5 | 15 | |
Styrian Golding (Slovenia) | 3.0 | 20 | 15 | |
Styrian Golding (Slovenia) | 3.0 | 20 | 5 | |
80 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew T-58 | 12.0 | 75 |
Pastabos
VAK kovo mėnesio tema
55C -- 10 min
60C -- 60 min
68C -- 30 min
76C -- 10 min -->
Fermentacija nuo 20C
55C -- 10 min
60C -- 60 min
68C -- 30 min
76C -- 10 min -->
Fermentacija nuo 20C