Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
68 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. sausio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. sausio 19 d.

Parametrai

OG:
1.065
FG:
1.016
ABV:
6.4 %
IBU:
21
EBC:
11
IBU/OG:
0.32
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 3.0 4.000
Vienos salyklas 7.0 0.900
Konditerinis cukrus (baltas) 0.0 0.400
Kukurūziniai dribsniai 3.0 0.300
Miuncheno salyklas 15.0 0.300
Aroma 150.1 0.050
      5.950

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (Czech) 3.9 35 60
Islandinė kerpena 0.0 5 15
Styrian Golding (Slovenia) 3.0 20 15
Styrian Golding (Slovenia) 3.0 20 5
      80  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safbrew T-58 12.0 75

Pastabos

VAK kovo mėnesio tema
55C -- 10 min
60C -- 60 min
68C -- 30 min
76C -- 10 min -->
Fermentacija nuo 20C
Prisijungę aludariai