Receptas / Liūc
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. sausio 22 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. vasario 5 d.
Parametrai
OG:
1.061
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
6.1 %
|
|
IBU:
47
|
|
EBC:
43
|
|
IBU/OG:
0.78
|
ryškus apynių skonis
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 5.0 | 4.000 | 62.5 | |
BEST Munich salyklas | 15.0 | 1.750 | 27.3 | |
BEST Caramel Malt dark I salyklas | 105.1 | 0.250 | 3.9 | |
Brown Malt | 150.1 | 0.150 | 2.3 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.150 | 2.3 | |
Special B | 400.3 | 0.100 | 1.6 | |
6.400 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Columbus | 12.0 | 30 | 30 | |
Centennial | 9.0 | 35 | 15 | |
65 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Švyturio lagerio | 0.0 | 77 |
Pastabos
68C - 60 min;
1/3 - 100c - 10 min;
72C - 20 min;
Skrudinti mirkyti atskirai.
1/3 - 100c - 10 min;
72C - 20 min;
Skrudinti mirkyti atskirai.
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
8.6
(1 balsas)
Aludarių Taurė 2014
2014 m. balandžio 11 d.