Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. sausio 22 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. vasario 5 d.

Parametrai

OG:
1.061
FG:
1.014
ABV:
6.1 %
IBU:
47
EBC:
43
IBU/OG:
0.78
ryškus apynių skonis

Apdovanojimai

  • Aludarių Taurė 2014

    2014 m. balandžio 11 d.
    Vieta: II
    Kategorija: Tamsūs lageriai
    Surinkti taškai: 158.00

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 5.0 4.000
BEST Munich salyklas 15.0 1.750
BEST Caramel Malt dark I salyklas 105.1 0.250
Brown Malt 150.1 0.150
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.150
Special B 400.3 0.100
      6.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 12.0 30 30
Centennial 9.0 35 15
      65  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Švyturio lagerio 0.0 77

Pastabos

68C - 60 min;
1/3 - 100c - 10 min;
72C - 20 min;

Skrudinti mirkyti atskirai.

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

8.6

(1 balsas)

Prisijungę aludariai