Receptas / Studentų džiaugsmas
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. sausio 25 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. sausio 25 d.
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
40
|
|
EBC:
20
|
|
IBU/OG:
0.75
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter | 6.0 | 5.000 | 84.7 | |
CaraRed | 40.0 | 0.400 | 6.8 | |
Aroma | 150.1 | 0.300 | 5.1 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.200 | 3.4 | |
5.900 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Columbus | 16.0 | 15 | 60 | |
Airiška kerpena | 0.0 | 5 | 20 | |
Simcoe | 13.0 | 20 | 20 | |
Hallertau Mittelfruh | 4.8 | 25 | 0 | |
65 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 12.0 | 75 |
Pastabos
Vandens chemija http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=LT6MKBM
Gipsas 3g; Vitaminas C 4g
55C - 5 min
68C - 120 min
72C - 15 min
77C - 10 min
Gipsas 3g; Vitaminas C 4g
55C - 5 min
68C - 120 min
72C - 15 min
77C - 10 min
Peckelis
2014 m. Sausio 25 d.Burbulas
2014 m. Sausio 25 d.Dėl pauzės sutinku, bet procesą jau paleidau tai nekeisiu... blogiau nebus :)
west
2014 m. Sausio 25 d.Burbulas
2014 m. Sausio 25 d.Burbulas
2014 m. Sausio 25 d.