Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
81 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. sausio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. vasario 4 d.

Parametrai

OG:
1.059
FG:
1.015
ABV:
5.7 %
IBU:
24
EBC:
25
IBU/OG:
0.41
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Halcyon Pale Ale 6.0 5.000
CaraCrystal 120.1 0.500
Aroma 150.1 0.250
      5.750

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Amarillo 8.9 25 60
Styrian Golding 3.0 10 15
Airiška kerpena 0.0 5 15
Styrian Golding 3.0 20 0
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safbrew T-58 12.0 74

Pastabos

Vanduo http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=XXHX8V7

Salinimui 3g gipso

55C - užmaišymas ir 10min
67C - 120min
77C - 10min ir tekinimas

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

7.8

(1 balsas)

Komentarai

  • Peckelis

    2014 m. Sausio 29 d.
    Ko gero, galiu po tuo pasirašyti. Ta prasme, po Halcyon nuopelnu:)
  • Burbulas

    2014 m. Sausio 29 d.
    Tiesa sakant realus efektyvumas gavosi 86%, tiesiog neįskaičiavau susidariusius misos nuostolius. 81% t.y. tai kas pakliuvo į fermenterį.
  • Burbulas

    2014 m. Sausio 29 d.
    Na jei "tai ką paimam", tuomet 84% :D nes iš tų nuostolių 1L dar nukošiau ir užsišaldžiau. Bandysiu panaudot vėliau užgazavimui :)
  • null

    2014 m. Sausio 29 d.  
    Labas vakaras, o kodėl Labas rytas ?:)
  • Burbulas

    2014 m. Sausio 30 d.
    Surašęs receptą sėdėjau ir masčiau kaip čia tą alutį pavadint. Staiga atsiveria durys ir užėjęs sūnus užsimiegojusiu balsu pravėbleno - "labas rytas"... :)
Prisijungę aludariai