Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
62 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. sausio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. sausio 31 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.013
ABV:
5.1 %
IBU:
41
EBC:
13
IBU/OG:
0.79
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 3.500
Miuncheno salyklas 15.0 2.000
      5.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Green Bullet (New Zealand) 12.1 26 60
      26  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager W34/70 12.0 75

Pastabos

į antrinę 2,5g. apynių ekstrakto.

vandens skaičiavimas:
į fermenterį 26l
salykle liks 5,5l
verdant išgaruos 2l.
šaldant dings 1l.

pasiruošt- 34,5l (IR NE DAUGIAU!!!)

mazas efektyvumas...

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

7.8

(1 balsas)

Komentarai

  • Samanis

    2014 m. Vasario 12 d.
    I antrine idejau 20g hersbrucker granuliu. Jausis?
  • Peckelis

    2014 m. Vasario 12 d.
    Jaustis tai jausis, bet ar tiks tie apyniai vienas kitam. Nors... viskas bus gerai. Vaisiai ir žolė gal nesipjaus.
  • Samanis

    2014 m. Vasario 12 d.
    Perpildamas i antrine paragavau tai man visai nepatiko tie greenbulet. Magnum skanesni.
  • Samanis

    2014 m. Vasario 28 d.
    Nuostabus alus. Neuzsigazavo, bet man atrodo tai tik i nauda.
  • Samanis

    2014 m. Kovo 9 d.
    tiesą sakant, nesitikėjau tokio aukšto įvertinimo :) aišku tiesiog privalau pasiteisinti :D dėl apynių nuosėdų tai garaže tamsoj ėmiau alų ir greičiausia nutvėriau pirmąjį butelį į kurį iš kranelio ir pribėgo alaus su daug apynių. Keista dėl putos, nes kiek gėriau nei vienas butelis, nebuvo užsigazavęs, bet buvo skanu ir kartu keista gerti.
Prisijungę aludariai