Receptas / Valentinas
Informacija
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
6.1 %
|
|
IBU:
13
|
|
EBC:
12
|
|
IBU/OG:
0.24
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.500 | 41.7 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 2.500 | 41.7 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.400 | 6.7 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.300 | 5.0 | |
CaraAmber | 60.0 | 0.300 | 5.0 | |
6.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (Czech) | 4.0 | 30 | 60 | |
Apelsinų žievelės | 0.0 | 60 | 10 | |
Kalendra traiškyta | 0.0 | 10 | 10 | |
Ramunėlės | 1.0 | 10 | 10 | |
110 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss | 12.0 | 86 | |
Safbrew WB-06 | 12.0 | 86 |
Pastabos
Vanduo http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=0LX7KML
3g CaSO4; 4g vitaminas C.
55C - mash in ir 15 min
66C - 100 min
77C - 20 min
3g CaSO4; 4g vitaminas C.
55C - mash in ir 15 min
66C - 100 min
77C - 20 min
Burbulas
2014 m. Vasario 2 d.Temperatūra fermenteryje 20C
Peckelis
2014 m. Vasario 2 d.Burbulas
2014 m. Vasario 2 d.Burbulas
2014 m. Vasario 11 d.