Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. liepos 29 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. rugpjūčio 14 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.012
ABV:
4.7 %
IBU:
15
EBC:
7
IBU/OG:
0.32
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 3.500
Kupiškio pilsnerio salyklas 3.0 1.500
Vienos salyklas 7.0 0.500
      5.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Willamette 5.0 20 60
Hersbrucker (German) 3.7 20 30
Hersbrucker (German) 3.7 10 0
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
MauriBrew Weiss 12.0 75

Pastabos

Citrinžolė į išvirtą misą. Keli lapai.

Komentarai

  • Dainius

    2011 m. Rugpjūčio 13 d.
    Labiausia nustebino, kad atrodė kaip pienas, mielių įtaka. Idomus kvapas, man tai patiko.
  • Naminis

    2011 m. Rugpjūčio 14 d.
    Labai patiko skonis, tik kvape daugokai sieros jautėsi. Baltas baltas toks alus. Daug skonių.
  • Gytis

    2011 m. Rugpjūčio 14 d.
    Ragautas VAK'e 08.11. Įdomi spalva. Geras kvietinis, tik dar reikia brandinti, pritariu Audrylai.
  • Artis

    2011 m. Rugpjūčio 14 d.
    Pritariu Audrylai, labiau witbier'as. Intensyvus mielių kvapas. Gan sausas.
    Kvietinius LABAI myliu. Patiko ir šis. Siūlyčiau kitam kartui pilsnerio salyklą keisti pale-ale arba munich, arba pridėti kokio karamelinio salyko. Padidinti kūną, kuris bus ideali atsvara intensyvioms mielėms.
  • konung

    2011 m. Rugpjūčio 16 d.
    Dominavo mielės. Tiek spalva, tiek aromatu. Bet įdomus alus su daug skonių. O ir patį tikimės išvysti dažniau :)
Prisijungę aludariai