Receptas / Kenguru Weiss
Informacija
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
15
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.32
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 3.500 | 63.6 | |
Kupiškio pilsnerio salyklas | 3.0 | 1.500 | 27.3 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 0.500 | 9.1 | |
5.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Willamette | 5.0 | 20 | 60 | |
Hersbrucker (German) | 3.7 | 20 | 30 | |
Hersbrucker (German) | 3.7 | 10 | 0 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss | 12.0 | 75 |
Pastabos
Citrinžolė į išvirtą misą. Keli lapai.
Dainius
2011 m. Rugpjūčio 13 d.Naminis
2011 m. Rugpjūčio 14 d.Gytis
2011 m. Rugpjūčio 14 d.Artis
2011 m. Rugpjūčio 14 d.Kvietinius LABAI myliu. Patiko ir šis. Siūlyčiau kitam kartui pilsnerio salyklą keisti pale-ale arba munich, arba pridėti kokio karamelinio salyko. Padidinti kūną, kuris bus ideali atsvara intensyvioms mielėms.
konung
2011 m. Rugpjūčio 16 d.