Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
78 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. vasario 7 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. kovo 29 d.

Parametrai

OG:
1.062
FG:
1.009
ABV:
6.9 %
IBU:
20
EBC:
17
IBU/OG:
0.33
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Čekiškas pils salyklas 3.0 3.200
Abbey 50.0 0.500
Miuncheno salyklas 22.0 0.400
Cukrus 20.0 0.350
Kukurūziniai dribsniai 2.0 0.300
CaraHell 25.0 0.300
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 0.200
      5.250

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 16.1 5 60
Spalt Select (German) 6.0 13 60
Saaz (Czech) 3.9 15 15
Saaz (Czech) 3.0 15 5
      48  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Trappist High Gravity 100.0 85

Pastabos

50C -- 20 min
65C -- 45 min
70C -- 30 min
82C->76C -->
Misa iki cukraus turėtų būti 1.059
Fermentacija 17C
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=KTXKV8X

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

7.2

(1 balsas)

Prisijungę aludariai