Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
82 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. vasario 9 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. kovo 16 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.017
ABV:
5.2 %
IBU:
21
EBC:
26
IBU/OG:
0.36
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Apdovanojimai

  • Aludarių Taurė 2014

    2014 m. balandžio 11 d.
    Vieta: III
    Kategorija: Belgiški ir prancūziški eliai (iki 7% ABV)
    Surinkti taškai: 130.00

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 3.700
Miuncheno salyklas 25.0 1.200
Avižiniai dribsniai 3.0 0.400
Aroma 350.3 0.290
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.220
      5.810

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hersbrucker (German) 4.1 55 45
      55  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast Ardennes 300.0 70

Pastabos

50 C - 10 min.
68 C - 60 min.
78 C- 10 min.

Rūgštus ir karamelinis dedamas po Protein rest.

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

8.0

(1 balsas)

Prisijungę aludariai