Informacija

Kiekis:
18 litrų
Efektyvumas:
72 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. vasario 12 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 17 d.

Parametrai

OG:
1.074
FG:
1.012
ABV:
8.2 %
IBU:
23
EBC:
49
IBU/OG:
0.31
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Apdovanojimai

  • Aludarių Taurė 2016

    2016 m. gegužės 8 d.
    Vieta: III
    Kategorija: Belgian Ales & Sour Beers

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Čekiškas pilsnerio salyklas 3.0 3.500
Tipple Pale Ale 6.0 0.400
Cukrus 15.0 0.400
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 0.350
Aroma 150.1 0.250
Amber 40.0 0.250
BEST Caramel Malt dark II salyklas 160.1 0.200
Special B 400.3 0.200
Cara Aroma 400.3 0.100
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' 900.7 0.030
      5.680

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Spalt Select (German) 6.0 16 60
Perle (German) 7.6 16 60
      32  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Trappist High Gravity 100.0 84

Pastabos

http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=FNBPX8Y
15+13

50C -- 20 min
63C -- 30 min
66C -- 30 min
71C -- 15 min
73C ->
Prisijungę aludariai