Informacija

Kiekis:
60 litrų
Efektyvumas:
71 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. vasario 22 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. kovo 10 d.

Parametrai

OG:
1.059
FG:
1.009
ABV:
6.5 %
IBU:
21
EBC:
10
IBU/OG:
0.35
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Heideberg Best Pale Ale 4.0 6.000
Čekiškas bazinis salyklas 3.0 3.000
Miuncheno salyklas 21.0 2.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 4.0 1.000
      12.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Herkules 17.5 25 60
Hops cascade (USA) 8.5 20 10
Hops cascade (USA) 8.5 30 1
      75  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham (Canada/Austria) 22.0 84

Komentarai

  • Linaz76

    2014 m. Vasario 23 d.  
    Ačiū AJ už patarimus. Taip ir padariau, tik sumažinau Herkules, nes IBU pakilo iki 22.
  • Linaz76

    2014 m. Kovo 2 d.  
    Išviriau "Šilinio" 60 l. Geras naujas gyvatukas, per 20 min. atvėsino nuo +95 C iki +23 C.
  • AJ

    2014 m. Kovo 2 d.
    Šiaip reiktų palikt fermentery vietos kokius bent ~4 litrus nuo dangčio viršaus. Bet šitos mielės neturėtų išlipt per viršų. Sveikinimai su pirmu tikru savo alaus virimu :)
  • Linaz76

    2014 m. Kovo 2 d.
    Dėkui, dėkui. Tikiuosi neišlips.
  • Linaz76

    2014 m. Kovo 9 d.
    Viskas baigėsi gerai, neišlipo. Šiandien išpilsčiau į butelius. Paragavau - turėtų būti skanus.
Prisijungę aludariai