Receptas / Gabrėlų Tripel
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. vasario 24 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. gegužės 12 d.
Parametrai
OG:
1.081
|
|
FG:
1.009
|
|
ABV:
9.4 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
14
|
|
IBU/OG:
0.30
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas LT | 4.0 | 4.650 | 67.9 | |
Tipple Pale Ale | 6.0 | 0.800 | 11.7 | |
Cukrus | 0.0 | 0.600 | 8.8 | |
Amber | 50.0 | 0.400 | 5.8 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 0.400 | 5.8 | |
6.850 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Styrian Golding (Slovenia) | 3.0 | 8 | 60 | |
Magnum | 16.1 | 13 | 60 | |
Saaz (Czech) | 3.0 | 11 | 15 | |
Styrian Golding (Slovenia) | 3.0 | 11 | 15 | |
Saaz (Czech) | 3.0 | 11 | 5 | |
Styrian Golding (Slovenia) | 3.0 | 11 | 5 | |
65 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Trappist High Gravity | 132.0 | 89 |
Pastabos
Vanduo 17+13
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=L2CXNYP
50C -- 20 min
64C -- 40 min
66C -- 20 min
71C -- 15 min
73C ->
http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=L2CXNYP
50C -- 20 min
64C -- 40 min
66C -- 20 min
71C -- 15 min
73C ->
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
7.6
(1 balsas)
Aludarių Taurė 2014
2014 m. balandžio 11 d.