Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. vasario 24 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. gegužės 12 d.

Parametrai

OG:
1.081
FG:
1.009
ABV:
9.4 %
IBU:
24
EBC:
14
IBU/OG:
0.30
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Apdovanojimai

  • Aludarių Taurė 2014

    2014 m. balandžio 11 d.
    Vieta: I
    Kategorija: Belgiški stiprūs šviesieji eliai
    Surinkti taškai: 138.00

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas LT 4.0 4.650
Tipple Pale Ale 6.0 0.800
Cukrus 0.0 0.600
Amber 50.0 0.400
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 0.400
      6.850

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Golding (Slovenia) 3.0 8 60
Magnum 16.1 13 60
Saaz (Czech) 3.0 11 15
Styrian Golding (Slovenia) 3.0 11 15
Saaz (Czech) 3.0 11 5
Styrian Golding (Slovenia) 3.0 11 5
      65  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Trappist High Gravity 132.0 89

Pastabos

Vanduo 17+13

http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=L2CXNYP

50C -- 20 min
64C -- 40 min
66C -- 20 min
71C -- 15 min
73C ->

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

7.6

(1 balsas)

Komentarai

  • Gytis

    2014 m. Gegužės 16 d.
    Maltosa kiek pamenu.
  • Gytis

    2014 m. Gegužės 16 d.
    Ačiū ačiū. Fotosesija sakai :)
Prisijungę aludariai