Receptas / BelDub
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. vasario 27 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. rugsėjo 16 d.
Parametrai
OG:
1.064
|
|
FG:
1.004
|
|
ABV:
7.9 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
38
|
|
IBU/OG:
0.32
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 3.640 | 63.3 | |
BEST Munich Dark salyklas | 25.0 | 0.460 | 8.0 | |
Konditerinis cukrus (rudas) | 40.0 | 0.460 | 8.0 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 0.460 | 8.0 | |
Special B | 400.3 | 0.270 | 4.7 | |
CaraMunich | 60.0 | 0.230 | 4.0 | |
Aroma | 150.1 | 0.230 | 4.0 | |
5.750 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Styrian Golding (Slovenia) | 4.0 | 27 | 60 | |
Tettnanger (German) | 3.8 | 18 | 20 | |
Tettnanger (German) | 3.8 | 19 | 10 | |
64 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 1214: Belgian Abbey | 0.0 | 94 |