Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. vasario 27 d.
Receptas modifikuotas:
2015 m. rugsėjo 16 d.

Parametrai

OG:
1.064
FG:
1.004
ABV:
7.9 %
IBU:
21
EBC:
38
IBU/OG:
0.32
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 3.640
BEST Munich Dark salyklas 25.0 0.460
Konditerinis cukrus (rudas) 40.0 0.460
BEST Kvietinis salyklas 4.0 0.460
Special B 400.3 0.270
CaraMunich 60.0 0.230
Aroma 150.1 0.230
      5.750

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Golding (Slovenia) 4.0 27 60
Tettnanger (German) 3.8 18 20
Tettnanger (German) 3.8 19 10
      64  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 1214: Belgian Abbey 0.0 94
Prisijungę aludariai