Receptas / Miglinių
Informacija
Parametrai
OG:
1.073
|
|
FG:
1.021
|
|
ABV:
6.9 %
|
|
IBU:
43
|
|
EBC:
52
|
|
IBU/OG:
0.59
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto | 5.0 | 5.000 | 73.5 | |
Konditerinis cukrus (baltas) | 0.0 | 0.500 | 7.4 | |
Konditerinis cukrus (rudas) | 500.4 | 0.500 | 7.4 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 0.400 | 5.9 | |
Rugių salyklas | 6.0 | 0.400 | 5.9 | |
6.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Brewer's Gold (U.S.) | 8.8 | 35 | 60 | |
Summit | 17.0 | 10 | 10 | |
45 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Top | 12.0 | 72 |