Informacija

Kiekis:
14 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. kovo 8 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. spalio 18 d.

Parametrai

OG:
1.079
FG:
1.021
ABV:
7.7 %
IBU:
17
EBC:
46
IBU/OG:
0.21
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.500
CaraCrystal 120.1 1.000
Cukrus 15.0 0.500
BEST Aromatic salyklas 50.0 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.250
      4.750

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Golding (Slovenia) 2.2 20 60
Laukiniai 1.5 18 60
Perle (German) 4.5 20 15
      58  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 3787 100.0 74

Pastabos

+ Deginto ąžuolo pagaliukas.

Komentarai

  • bmaggot

    2014 m. Spalio 21 d.
    Apvyniojau tuo tarpu chalatu, jei ten pakankamai šilumos iš reakcijos bus.
    Jei ten jų gyvų iš pakelio buvo, tai tiesiog per vangios dėl temperatūros, niekur jos nedings.
  • Maegnar

    2014 m. Spalio 21 d.
    offtopic: Tolkien'o užuomina?
  • bmaggot

    2014 m. Spalio 21 d.
    Čia turbūt vienintelis spėjimo variantas įmanomas :D
  • Peckelis

    2014 m. Spalio 21 d.
    Tai užsivedė ar ne? Blin, dėk š šilto vandens vonelę, sušildyk iki kokių 22, o tada jau vyniok ir užteks vidinės šilumos. Davai bišky pavartyk protą, ne vien tik dūsauk:)
  • bmaggot

    2014 m. Spalio 23 d.
    Niekas nedūsauja.
    Atšilo ir viskas burbuliuoja dabar :)
Prisijungę aludariai