Receptas / Ąžuolskydis
Informacija
Kiekis:
14 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. kovo 8 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. spalio 18 d.
Parametrai
OG:
1.079
|
|
FG:
1.021
|
|
ABV:
7.7 %
|
|
IBU:
17
|
|
EBC:
46
|
|
IBU/OG:
0.21
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.500 | 52.6 | |
CaraCrystal | 120.1 | 1.000 | 21.1 | |
Cukrus | 15.0 | 0.500 | 10.5 | |
BEST Aromatic salyklas | 50.0 | 0.500 | 10.5 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' | 50.0 | 0.250 | 5.3 | |
4.750 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Styrian Golding (Slovenia) | 2.2 | 20 | 60 | |
Laukiniai | 1.5 | 18 | 60 | |
Perle (German) | 4.5 | 20 | 15 | |
58 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 3787 | 100.0 | 74 |
Pastabos
+ Deginto ąžuolo pagaliukas.
bmaggot
2014 m. Spalio 21 d.Jei ten jų gyvų iš pakelio buvo, tai tiesiog per vangios dėl temperatūros, niekur jos nedings.
Maegnar
2014 m. Spalio 21 d.bmaggot
2014 m. Spalio 21 d.Peckelis
2014 m. Spalio 21 d.bmaggot
2014 m. Spalio 23 d.Atšilo ir viskas burbuliuoja dabar :)