Receptas / Stoutas
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. kovo 14 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. kovo 17 d.
Parametrai
OG:
1.076
|
|
FG:
1.020
|
|
ABV:
7.4 %
|
|
IBU:
33
|
|
EBC:
80
|
|
IBU/OG:
0.43
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas | 7.0 | 5.360 | 76.6 | |
Bazinis salyklas "Aroma" | 150.1 | 0.560 | 8.0 | |
CaraPils | 5.0 | 0.240 | 3.4 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.240 | 3.4 | |
Laktoze | 3.0 | 0.200 | 2.9 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 900.7 | 0.140 | 2.0 | |
Skrudinti miežiai | 1000.8 | 0.140 | 2.0 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Roasted Black' | 1401.1 | 0.120 | 1.7 | |
7.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Green Bullet (New Zealand) | 13.0 | 20 | 60 | |
Green Bullet (New Zealand) | 13.0 | 15 | 15 | |
35 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 11.0 | 74 |
Pastabos
Salinimas:
50 C - 15 min.
67 C - 70 min.
75 C - 15 min.
Tekinimas 85 C vandeniu virš 1,5 val.
50 C - 15 min.
67 C - 70 min.
75 C - 15 min.
Tekinimas 85 C vandeniu virš 1,5 val.