Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. kovo 14 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. kovo 17 d.

Parametrai

OG:
1.076
FG:
1.020
ABV:
7.4 %
IBU:
33
EBC:
80
IBU/OG:
0.43
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pale Ale salyklas 7.0 5.360
Bazinis salyklas "Aroma" 150.1 0.560
CaraPils 5.0 0.240
CaraCrystal 120.1 0.240
Laktoze 3.0 0.200
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' 900.7 0.140
Skrudinti miežiai 1000.8 0.140
Skrudintas miežių salyklas 'Roasted Black' 1401.1 0.120
      7.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Green Bullet (New Zealand) 13.0 20 60
Green Bullet (New Zealand) 13.0 15 15
      35  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 11.0 74

Pastabos

Salinimas:
50 C - 15 min.
67 C - 70 min.
75 C - 15 min.
Tekinimas 85 C vandeniu virš 1,5 val.

Nuotraukos

Prisijungę aludariai