Receptas / A La Trapiste
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. kovo 15 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. kovo 15 d.
Parametrai
OG:
1.092
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
10.3 %
|
|
IBU:
38
|
|
EBC:
59
|
|
IBU/OG:
0.41
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Miuncheno salyklas | 22.0 | 4.000 | 48.8 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.000 | 24.4 | |
Caramel salyklas (lietuviskas) | 220.2 | 1.000 | 12.2 | |
BEST Melanoidin salyklas | 60.0 | 1.000 | 12.2 | |
Avižiniai dribsniai | 0.0 | 0.200 | 2.4 | |
8.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tradition (German) | 7.1 | 20 | 40 | |
Tradition (German) | 7.1 | 100 | 15 | |
Tradition (German) | 7.1 | 50 | 0 | |
170 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew WB-06 | 12.0 | 86 |