Receptas / Sesės kasos
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
55 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. kovo 19 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. kovo 26 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
31
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.58
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis(Viking malt) | 5.0 | 5.900 | 90.8 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 0.400 | 6.2 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.200 | 3.1 | |
6.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Summit | 15.8 | 7 | 50 | |
Summit | 15.8 | 7 | 40 | |
Hallertau Mittelfruh | 4.8 | 5 | 30 | |
Hallertau Mittelfruh | 4.8 | 5 | 20 | |
Hallertau Mittelfruh | 4.8 | 10 | 5 | |
34 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew S-33 | 12.0 | 72 |
Pastabos
Salinimas:
15min-50C
60min-64C
45min-68C
1/3 mentalo dekokcija
15min-78C
pirmokas
antrokas
15min-50C
60min-64C
45min-68C
1/3 mentalo dekokcija
15min-78C
pirmokas
antrokas
Lrytas1
2014 m. Kovo 24 d.traskis
2014 m. Kovo 24 d.