Receptas / White
Informacija
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
11
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.21
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.500 | 45.5 | |
Bazinis salyklas (pils) | 3.0 | 2.000 | 36.4 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 0.500 | 9.1 | |
dribsniai | 3.0 | 0.400 | 7.3 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.100 | 1.8 | |
5.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (Czech) | 4.0 | 15 | 60 | |
Apelsinų žievelės (saldžiosios) | 0.0 | 20 | 30 | |
Apelsinų žievelės (karčiosios) | 0.0 | 20 | 20 | |
Summit | 17.0 | 7 | 15 | |
62 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Kalnapilio | 200.0 | 76 |