Informacija

Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
85 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. kovo 21 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 10 d.

Parametrai

OG:
1.052
FG:
1.012
ABV:
5.2 %
IBU:
11
EBC:
6
IBU/OG:
0.21
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 2.500
Bazinis salyklas (pils) 3.0 2.000
Vienos salyklas 7.0 0.500
dribsniai 3.0 0.400
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.100
      5.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (Czech) 4.0 15 60
Apelsinų žievelės (saldžiosios) 0.0 20 30
Apelsinų žievelės (karčiosios) 0.0 20 20
Summit 17.0 7 15
      62  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Kalnapilio 200.0 76
Prisijungę aludariai