Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. kovo 22 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 3 d.

Parametrai

OG:
1.060
FG:
1.014
ABV:
6.1 %
IBU:
18
EBC:
8
IBU/OG:
0.30
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Belgiškas kvietinis salyklas 3.0 2.500
BEST Pilsen salyklas 4.0 2.000
Kvietiniai dribsniai 3.0 1.000
Vienos salyklas 7.0 1.000
      6.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding (U.K.) 5.8 30 60
Kalendra 1.0 5 15
Curacao 1.0 15 15
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Kalnapilio White 0.0 77

Pastabos

Santykis 1:2,5
50 C 15 min
66 C 70 min
76 C 15 min
nutekinama,
dapilama 85 C vandens, išmaišoma, po 10 min nutekinama
dapilama 85 C vandens, išmaišoma, po 10 min nutekinama
Viso salinimas ~2 val.
Tekinimas ~1,5 val.
Prisijungę aludariai