Receptas / KalnaWitas
Informacija
Parametrai
OG:
1.060
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
6.1 %
|
|
IBU:
18
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.30
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Belgiškas kvietinis salyklas | 3.0 | 2.500 | 38.5 | |
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.000 | 30.8 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 1.000 | 15.4 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 1.000 | 15.4 | |
6.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding (U.K.) | 5.8 | 30 | 60 | |
Kalendra | 1.0 | 5 | 15 | |
Curacao | 1.0 | 15 | 15 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Kalnapilio White | 0.0 | 77 |
Pastabos
Santykis 1:2,5
50 C 15 min
66 C 70 min
76 C 15 min
nutekinama,
dapilama 85 C vandens, išmaišoma, po 10 min nutekinama
dapilama 85 C vandens, išmaišoma, po 10 min nutekinama
Viso salinimas ~2 val.
Tekinimas ~1,5 val.
50 C 15 min
66 C 70 min
76 C 15 min
nutekinama,
dapilama 85 C vandens, išmaišoma, po 10 min nutekinama
dapilama 85 C vandens, išmaišoma, po 10 min nutekinama
Viso salinimas ~2 val.
Tekinimas ~1,5 val.