Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. kovo 22 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. kovo 29 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.008
ABV:
6.2 %
IBU:
38
EBC:
92
IBU/OG:
0.68
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 4.000
Avižiniai dribsniai 100.1 1.000
Special B 400.3 0.500
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.300
Smarkiai skrudintas is aluteksos 1501.1 0.100
      5.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Target (U.K.) 11.0 30 40
Northdown (U.K.) 8.0 10 5
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 85

Pastabos

tai pirmo recepto tobulinimas labiau i sauso stouto stiliu.
+1g NaCl
+10ml H3PO4
+5g anyziu 10min (jie buvo palikti ir pirmineje kartu su apyniais)
+10g kerpenos 10min
Prisijungę aludariai