Receptas / Port Elizabeth 2
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. kovo 22 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. kovo 29 d.
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
6.2 %
|
|
IBU:
38
|
|
EBC:
92
|
|
IBU/OG:
0.68
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 4.000 | 67.8 | |
Avižiniai dribsniai | 100.1 | 1.000 | 16.9 | |
Special B | 400.3 | 0.500 | 8.5 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.300 | 5.1 | |
Smarkiai skrudintas is aluteksos | 1501.1 | 0.100 | 1.7 | |
5.900 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Target (U.K.) | 11.0 | 30 | 40 | |
Northdown (U.K.) | 8.0 | 10 | 5 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 85 |
Pastabos
tai pirmo recepto tobulinimas labiau i sauso stouto stiliu.
+1g NaCl
+10ml H3PO4
+5g anyziu 10min (jie buvo palikti ir pirmineje kartu su apyniais)
+10g kerpenos 10min
+1g NaCl
+10ml H3PO4
+5g anyziu 10min (jie buvo palikti ir pirmineje kartu su apyniais)
+10g kerpenos 10min