Informacija

Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
76 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2014 m. kovo 28 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. balandžio 8 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.008
ABV:
6.1 %
IBU:
19
EBC:
18
IBU/OG:
0.35
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Halcyon Pale Ale 6.0 5.000
Miuncheno salyklas 15.0 0.500
Aroma 150.1 0.300
BEST Rūgštinis salyklas 8.0 0.300
      6.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding (U.K.) 5.5 30 60
East Kent Golding (U.K.) 5.5 15 10
      45  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 3787 Trappist High Gravity 400.0 85

Pastabos

http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=43PF8H8
Salinimui 2g gipso ir 3g druskos (be jodo :) )
50C - 20min.
65C - 90min.
72C - 30min.
77C - 30min.

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

7.8

(1 balsas)

Komentarai

  • Burbulas

    2014 m. Kovo 28 d.
    Ačiū už pastabą... gavau dovanų mielių tai staigiai sumečiau receptą ir virsiu dabar. Bėda, kad CaCl2 neturiu, gal tiesiog druskos mestelėt http://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=LB99D4G ?
  • Burbulas

    2014 m. Kovo 28 d.
    Ok :) Ačiū
  • Peckelis

    2014 m. Kovo 28 d.
    Paprasčiausiai gipso nereikia pridėti ir bus tas balansas. Tik yra vienas bet. Verdant belgą laikytis standartų yra pačio belgiškumo paneigimas. Todėl visiškai gerai yra ir taip, kaip recepte:)
  • Burbulas

    2014 m. Balandžio 8 d.
    Pirmą kartą man tokios ėdrios mielės pakliuvo :) Ir jaučiu, kad dar gali kiek paėst...
Prisijungę aludariai